Tárkonyos zöldbableves ájurvédikus módon

Egy kifejezetten magyaros étel ájurvédikus elvek szerint, vegán alapanyagokkal elkészítve.

Tárkonyos zöldbableves ájurvédikus módon

Nehézség: Kezdő Elkészítési idő 30 min Adag: 2

Hozzávalók

Instructions

  1. A pirospaprikát, az aszafoetidát és a babérlevelet az olajon rövid ideig megforgatjuk, míg az aromája érződni kezd.

  2. Hozzátesszük az zöldbabot, felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje, és felforraljuk.

  3. Amikor már forr, hozzáadjuk a tárkonyt és megsózzuk, majd közepes lángon 10 percig főzzük.

  4. Ekkor hozzáadjuk a répát és a zellert, majd kb. újabb 10 perc alatt puhára főzzük.

  5. Rizs- vagy tönkölyliszttel habarhatjuk, esetleg növényi tejszínnel (rizs vagy zab) tehetjük még gazdagabbá.