Édes curry

Könnyű téli váta-pitta nyugtató étel, amely kíméli az ünnepi ételektől elnehezült emésztőrendszert. Az édes-aromás fűszerek és az ananász emésztőenzimjei pedig kifejezetten támogatják a nehéz ételek feldolgozását. Rizzsel, kuszkusszal (képünkön), quinoával vagy bármilyen más gabonakörettel tálalható.

Adag: 2

Hozzávalók

Instructions

  1. A felkockázott zöldségeket kevés vízzel puhára főzzük.

  2. A kókuszolajban/ghíben megpirítjuk a fűszereket egy másik edényben, majd hozzáadjuk az ananászt, a barna cukrot, a mazsolát, és összeforgatjuk egy kicsit.

  3. Az egészhez hozzáöntjük a megfőzött zöldségeket, megsózzuk, rászórjuk a petrezselymet, és még 3-5 percig pároljuk, hogy összefőjön.